Wednesday, 14 February 2018

A SFRNFZL Giveaway



Yay! Giveaway! Hadiah dia best juga. Why not try my luck, huh. Or maybe it could be your luck 😏 Who knows, right? Jom join!

Mari mulakan!

Saya suka berblogging kerana ...

Saya suka menulis. Ini semua disebabkan saya suka membaca. ((most blogger suka membaca, right?)) Nak dijadikan point, inilah tempat saya nak meluahkan perasaan. eh! macam nak confess pula 😂 huhuhu Walaupun tiada orang minat nak membaca pun #sadtruth

Saya suka baca blog orang. Bila baca blog orang lain, berminat pula nak buat blog. TADAAAA! eh! ahahahaha insha Allah saya cuba besarkan empire(?) blog yang suam suam kuku ini. Doakan yang terbaik 🙏 Maaflah, blog ini tak adalah berjaya sangat. Masih cuba improve hari ke hari. Blog awak menarik, meletop kebabom *nangis* lol

Saya suka sebab boleh buat kawan. Mostly, blogger kat Malaysia ini alhamdulillah baik baik dan peramah belaka. Betul en 😏 <sambil puji diri sendiri> kuikuikui Selalu singgah blog orang. Tolong each other. Tak pernah lagi lah samapai saat ini ada blogger yang kejam. Alhamdulillah. Mungkin ada tapi minoriti.

Lastly, saya suka berblogging kerana nak jadikan blog ini sebagai medan atau medium dakwah. Eh! I'm not an ustazah. Malah, tak layak digelar ustazah. Saya hanya hamba Allah yang berdosa yang masih kekurangan ilmu agama. Apa yang saya nak dakwahkan or more to kongsikan adalah bagaimana saya berubah.

Well, saya belum bermula lagi nak ceritakan hijrah saya. Insha Allah akan datang. Sila tunggu ya 😉 Penghijrahan saya itu tak adalah gempak sampai putih bersih. Senang cerita, stay tuned je ya

Ha! Mungkin itu saja kot(?) Saya buat entry pendek sebab semua malas nak baca kan.. eh hahahaha Harap-harap dapatlah menang 💓 I think that is all from me. Thank you for reading till the end. Assalamualaikum

14 comments:

  1. hi. i followed u back here #53.
    goodluck okay. i am gonna join this soon.

    ReplyDelete
  2. Tetap semangat untuk terus ngeblog dan berbagi informasi terhadap sesama.
    Blogger kakak sudah saya follow, don't forget to follow back yah...thank you.

    ReplyDelete
  3. Good luck insyirah! Kalau rasa nak blog templates free boleh tanya saya tau! Banyak free yang lawa-lawa dekat internet.

    ReplyDelete
  4. Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. done follow here and gudluck insyirah !^^

    https://jajastollymolly.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Video Bokep Indo | Nonton Film Bokep Gratis
    Nonton Online Video Bokep Streaming
    Nonton film bokep streaming terbaru di bokepindohot.pw dimana bisa mencari video bokep abg, film bokep smu, film bokep abg cantik, film cewe seksi, abg montok, bokep indo, bokep online, bokep smp, video bokep jilbab.
    InstafollowGratis
    Mobile Legends Hack Gratis
    Steam Wallet Gratis
    Clash Of Clans Hack Gratis
    Clash Royale Hack Gratis
    iPhone X Gratis

    ReplyDelete
  7. karena cbox tak tampak, aku komentar di sini sahaja. Follback ye akak http://angelssweetnotes.blogspot.com/

    ReplyDelete

Do comment cause I will comment on your post back :)
p/s : leave your blog link