Monday, 29 May 2017

GAMBAR SEMUA HILANG?


Assalamualaikum and Hi


It's been a long time? It's been a long time. *dust dust* Memang setiap kali buat entry ini selalu berhabuk ek? kesian blog aku ini 😚 Hari ini Insyirah tak plan nak tulis apa. Eh nope! To be honest, i got a plan but something happened! JENG JENG JENG! ⚠

Lets start the story. Cerita dia macam ini. Semalam Insyirah terfikir dalam kepala otak ini nak update blog. And,i want it to be GEMPAAAK! So,  i decided to post about Activity Week SEM 1 2017. I am so excited tau tak 😂 Then, Insyirah pun scroll gambar-gambar dalam phone. Scroll punya scroll.. 'Ya Allah,rindunya time ini' Seriously, I missed those moments SO MUCH 😢So, bertambah semangatlah Insyirah nak tulis pasal benda itu. (ps tak sedar diri homework berlambak tapi still tergedik-gedik nak buang masa post kat blog 💁)

I planned to blog about those times because i want it to become a huge memories in my blog. Kalau tengok gambar je,MAINSTREAM SANGAT 😎 Tapi,kalau kat sini, Insyirah ada cerita cerita and describe sikit betul ke idok? Back to the story,so i  scroll scroll gambar. Then, I have to send thru email. Sebab my phone tak boleh go thru my laptop thru wires.. Eh,mu pahe dok? So, I sent all those pictures to my email. Pastu, I decided to write my blog tomorrow(which is TODAY)

Esok paginya, Insyirah pun pergilah buka lappy. Buka dengan semangatnya.. nak update blog dengan gempaknya tapi.... SOMETHING HAPPENED 😱 Insyirah buka email, then poof 💨 it's gone. IT'S GONE! Like EVERYTHING IS GONE! I am sooooo dissapointed! Very! All my hard worked last night, terbang macam itu je. I've been searching it every-single-where. But....... *sigh*

So, I wrote this 🎉 AHAHAHAHAHAHA not funny 😑 No worries. Insya Allah Insyirah will try to post about what I planned last night later. Insya Allah. By the way, I think it is not too late for me to wish all muslims HAPPY RAMADAN AL-MUBARAK! 🎇🎇🎇 Semoga Ramadan kita tahun ini lagi bagus dari Ramadan sebelumnya. Jangan ponteng puasa and selalu amalkan ibadat ya. Solat Tarawih and baca Al-Quran. Semua lah...
I think that's all for this post. Stay tuned for my story about activity week! Thanks for reading 😁

Assalamualaikum and Bye

5 comments:

  1. biasalah tu klu hilg tetiba. awak kena check kt draft or bin. sbb kdg2 ada kat situ. btw nice n cute entry

    ReplyDelete
  2. syafiqah salam29 May 2017 at 14:05

    selamat menyambut ramadan juga. saya akan tunggu next entry awak hhahaha

    ReplyDelete
  3. nice entry and blog :)

    ReplyDelete
  4. Ouch mcm dicucuk jantung crita insyirah ne. Dah try cari kat draft? Hee. atau spam? Takpe, bgtulah dugaan berpuasa. Selamat menyambut ramadhan insyirah. ^^

    ReplyDelete
  5. hahaha
    macam mana lah boleh hilang tu
    dah jumpa ke belum?

    ReplyDelete

Do comment cause I will comment on your post back :)
p/s : leave your blog link